Denken is een van de belangrijkste wapens om problemen te overwinnen

(Uit: Nelson Mandela, Citaten, pag.35

 

OVER MEDIATION

     

       Dagelijks doen zich situaties voor in de ontmoeting tussen mensen waarin onenigheid, een geschil of een conflict op de loer ligt.

 

       Deelnemers stellen zich niet de vraag hoe het beste die onenigheid, dat geschil, of het conflict aan te pakken. Zij stappen vaak direct in het conflict. Een woordenstrijd groeit uit tot een verslechterde relatie. Of een uitweg wordt gezocht in een tijd - en kosten rovende  juridische, gerechtelijke strijd, of er wordt arbitrage ingeschakeld. Deze uitweg leidt tot uitspraken die een winnende en verliezende partij opleveren.

 

Voorkom dat wrijving als middel tot groei of ontplooiing een geschil wordt en personen of de organisatie op de korte of lange termijn schade toebrengt.

 

      Mediation biedt ruimte om stoom af te blazen, een luisterend oor voor wat deelnemers bezighoudt en is er voor situaties waarbij partijen de wil hebben om er samen uit te komen. De mediator heeft oog voor de verhouding tussen de deelnemers en brengt rust in het kluwen van argumenten die het conflict veroorzaakt hebben. De mediator als onafhankelijke, onpartijdige derde spreekt partijen aan wanneer zij onvoldoende bereid zijn om er gezamenlijke uit te komen. 

 

Wilt u weten of mediation het antwoord isop uw kwestie, stuur dan het contactformulier in?   

 

 

Er zullen hindernissen te over zijn en

het zou wel eens moeilijk zijn om tot een resultaat te komen

 

Carol Bolt

 

Contact

 

 

 

 

Meer weten?

 

Na ontvangst van het contactformulier krijgt u binnen twee werkdagen onze reactie.

 

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.